• Recent Forum Posts

    tjcurtin1

    Volume pot problem

    Yes, I've found already with my limited experience that any little oddball thing can make a mess of things - when I first put the new harness in, I had

    tjcurtin1 Yesterday, 08:41 AM Go to last post
    duhvoodooman

    Volume pot problem

    Glad to hear that took care of the problem, but don't be surprised if it returns, though hopefully not. I suspect that the original problem was a bad

    duhvoodooman July 21st, 2017, 07:43 PM Go to last post
    tjcurtin1

    Volume pot problem

    I put a few drops of tricloroethane in the pot and swished the wiper back and forth, and all is fine now. I did notice, though, that even this little

    tjcurtin1 July 21st, 2017, 06:19 PM Go to last post
    duhvoodooman

    Volume pot problem

    Definitely sounds like an internal defect in that pot. The wiper must not be making contact with the resistive material track in that short section of

    duhvoodooman July 21st, 2017, 06:11 PM Go to last post
    Jimi75

    My new Fuzz/Octave pedal (video)

    The pedal I was always looking for. Such fun to play and such great quality.
    It's handmade by a German amp tech and I think he did a decent job!

    Jimi75 July 21st, 2017, 03:44 PM Go to last post
    tjcurtin1

    Volume pot problem

    Here's the latest - I checked the old pot now that it was out and it seems to test fine...?? After twisting the new pot wiper back and forth absentmindedly

    tjcurtin1 July 20th, 2017, 06:15 PM Go to last post
  • Recent Articles